Özdilek

Güncel

Tartıştığı şahsı dört kurşunla vurdu

Daha önce pek çok silahlı saldırı olayına karışan, en son geçtiğimiz günlerde bir kuaför dükkanına pompalı tüfekle saldıran Orhan Seyis isimli şahsı sabah saatlerinde yine bir kişiyi vurdu.

2 Eylül 2014 Saat: 13:19
Tartıştığı şahsı dört kurşunla vurdu
Tartıştığı şahsı dört kurşunla vurdu

İzmit’te pek çok silahlı saldırı olayına karşan, geçen ay Kadıköy Mahallesi’nde bulunan bir berber dükkanına pompalı tüfekle saldıran Orhan Seyis isimli şahıs sabah saatlerinde tartıştığı Ferhat Koç isimli bir kişiyi ayağından vurdu. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Orhan Seyis ile Ferhat Koç arasında Yenişehir Mahallesi’nde tartışma çıktı.

Kavgaya dönen tartışmada Orhan Seyis, yanında bulunan silahla Ferhat Koç’a kurşun yağdırmaya başladı. Ferhat Koç, bacağına aldığı dört kurşunla yaralanırken Orhan Seyis hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekiler hemen Ferhat Koç’u bir taksiyeye bindirerek Konak Hastanesi’ne götürdü. Burada ameliyata alınan Ferhat Koç’un sağlık dorumu hakkında henüz bir bilgi edinilemedi. Olayın ardından kaçan Orhan Seyis’in yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma balattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat