Özdilek

Güncel

Karaosmanoğlu, Duboj Dostluk Köprüsü Protokolünü İmzaladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TDBB yürütme kurulu toplantısında Bosna Hersekte yapılacak Duboj Dostluk Köprüsünün işbirliği protokolünü imzaladı.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosm

19 Ağustos 2016 Saat: 02:49
Karaosmanoğlu, Duboj Dostluk Köprüsü Protokolünü İmzaladı
Karaosmanoğlu, Duboj Dostluk Köprüsü Protokolünü İmzaladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TDBB yürütme kurulu toplantısında Bosna Hersek'te yapılacak "Duboj Dostluk Köprüsü'nün" işbirliği protokolünü imzaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TDBB'nin ağustos ayı yürütme kurulu toplantısına katıldı. İstanbul Zeytinburnu'ndaki birlik binasında gerçekleştirilen toplantı öncesi Bosna Hersek'ten gelen heyetle "Doboj Dostluk Köprüsü İşbirliği Protokolü'nü" imzalayan Başkan Karaosmanoğlu, 500 bin Avro'luk köprü projesinin dörtte üçünü TDBB'nin karşılayacağını ifade etti.

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gönülleri de birbirine bağlayacak bir dostluk köprüsüne dönüşmesini de ayrıca temenni ediyoruz. Türk dünyası ve ülkemizin gönül coğrafyasıyla arasında mevcut olan ortak kültür ile medeniyet mirasını dikkate alarak, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma yaklaşımıyla bilgi, görgü ve karşılıklı deneyimlerden yararlanmak amacıyla çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Konuşmalarına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, "15 Temmuz gecesi ve sonraki günler Bosna'da yaşayan kardeşlerimizin kalpleri bizimle beraber attı. Ülkemizde yaşanan bu darbe girişimine de onlar çok üzüldüler. Hainlerin başarısız olmasını da büyük bir mutlulukla karşıladılar. Boşnak kardeşlerimizi yanımızda gördüğümüz için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat