Özdilek

Siyaset

'Ekmek için Eklemeddin'

CHP ve MHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için CHP İzmit İlçe Örgütü sahaya indi. Örgüt üyeleri Yürüyüş Yolu’nda açılan stantlarda Ekmeleddin İhsanoğlu’nun broşürlerini dağıttı.

18 Temmuz 2014 Saat: 17:41
'Ekmek için Eklemeddin'
'Ekmek için Eklemeddin'

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP’nin ortak adayı olan ve toplamda yedi farklı siyasi partinin destekleyeceği cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için CHP İzmit İlçe Örgütü’de sahaya indi. Başkan yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya ve örgüt üyeleri Yürüyüş Yolu’nda açılan stantlarda Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtan broşürleri vatandaşlara dağıttı.

 

CHP İzmit İlçe Örgütü, il örgütü tarafından kendilerine ulaştırılan broşür ve kitapçıkları dağıtmak üzere Fevziye Camii önü, Sabri Yalım Parkı önü ve Mehmet Ali Paşa Üç yol üzerinde olmak üzere 3 farklı noktada stant açtı. Cilt kanseri nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirdikten sonra parti çalışmalarına katılan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’da gün boyu stantları gezdi.

 

Sabri Yalım Parkı önünde kurulan stant önünde çalışmalar hakkında bir açıklama yapan CHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Küçükkaya seçmenlere şu sözlerle çağrıda bulundu; “İsrail’den cesaret nişanı alan değil, Filistin’den devlet nişanı alan bir adayı desteklemekteyiz. Türkiye’nin dış politikasını cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ diyerek temele oturtmuştur. Bu düşünceyi destekleyecek Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy istiyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat