Özdilek

Siyaset

Kılıçdaroğlu’ndan Başkonsolosa Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, IŞID’ın elinde rehin kaldıktan sonra serbest bırakılan Musul Başkonsolusu Öztürk Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu

21 Eylül 2014 Saat: 23:50
Kılıçdaroğlu’ndan Başkonsolosa Geçmiş Olsun Ziyareti
Kılıçdaroğlu’ndan Başkonsolosa Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte, 101 gün IŞID’ın elinde rehin kaldıktan  sonra serbest bırakılan ve sağ salim evine dönen Musul Başkonsolusu Öztürk Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu’na Ardahan Vakfı Başkanı  Sabri Arpaç ile  Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı  Recep Cengiz de eşlik etti.

 

Başkonsolos  Öztürk Yılmaz ve eşi Özay Yılmaz tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, bir süre sohbet ettikten ve gelişmeler hakkında bili aldıktan sonra, Başkonsolos ve 48 rehinenin sağlıklı bir şekilde ülkelerine dönmesinden büyük mutluluk duyduğunu, çok sevindiğini, devlet sorumluluğu ile kendilerinin de gereken hassasiyeti gösterdiklerini, kurtulmaları için ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, Öztürk ailesine gözaydınında bulundu.

 

BAŞKONSOLOSTAN ÖĞÜT’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

 

Musul başkonsolosu Öztürk Yılmaz, kurtulmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, CHP  Ardadan Milletvekili Ensar Öğüt’ün kendi köyünde yaptığı ziyaret ve köylülerin arkalarında olduğunu açıklamalarının haberinin kendilerine ulaştığını, kendisi ve rehinelerin duygulandığını ifade ederek, Öğüt’e teşekkür ettiklerini vurguladı.

 

NHA/ Ö.DEMİRCİ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat