Özdilek

Siyaset

Odabaş, bizi asla yıldıramayacaklar.!

İzmit Halkevinde dükkanları yıkılmak istenen esnafına destek veren ve aynı zamanda Nevzat Doğana basın yoluyla uyarılarda bulunan Bahri Odabaş ertelemeli 5 ay hapis ceza almıştı.

22 Haziran 2016 Saat: 22:37
Odabaş, bizi asla yıldıramayacaklar.!
Odabaş, bizi asla yıldıramayacaklar.!

Bu karara itiraz eden Odabaş Kocaeli adliyesi önüne gelerek basın açıklaması yapmıştı.

Basın açıklaması şöyle:

 İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Yıllardan beri başka işi kalmamış gibi Halkevi mevkiinde Esnaflıkla ailelerini geçindiren 20 kadar Esnafın Dükkanını yıkmaya çalışıyor.

 

Biz de Sivil toplum kuruluşu olarak problemin konuşarak çözümü için defalarca Nevzat Doğana ulaşmaya çalıştık fakat hiçbir sonuç alamayınca son yaptığımız Basın açıklamasında endişelerimizi dile getirerek Nevzat Doğanı uyarmıştık.

 

Başkan Doğan Uzlaşı yerine bizi sindirmek için önce Savcılığa  şikayet etti, Savcılık takipsizlik kararı verice itiraz ederek bizi Mahkemeye verdi, Duruşma günü Annemin cenazesi nedeni ile duruşmaya katılamadım, cenazeden döndükten sonra Avukatıma Dosyaya baktırınca gördüm ki Sayın Hakim benim savunmamı bile beklemeden 5 ay ertelemeli hapis cezası vermiş.

 

İtirazımı Ağır cezaya verdim ancak  önce savunmayı almadan alelacele ceza veren Hakimi Milletimizin vicdanına ve Hakimlerin hakimine havale ederken, itirazım kabul edildiği takdirde Reddi hakim talebinde bulunacağımı ifade ediyor ve Ülkemizde Adil ve Hukuka uygun karar veren Hakimlerimizin de olduğuna inanıyorum.

 

Sayın Doğan kurnazlık yaparak bir taşla birkaç kuş vurmak istiyor, bir taraftan Milletin parası ile partili yandaş Avukatları zengin ederken bir taraftan da yanlışlarına karşı çıkanları susturmaya çalışıyor fakat kurnazlık fayda verseydi Tilkiler aç dolaşmazdı.

 

Başkan Doğana da bizi asla yıldıramayacağını, 5 ay değil ömür boyu hapis cezası alsam da Esnafımıza sahip çıkmaya ve yanlışlara karşı çıkmaya devam edeceğimi ifade ediyor, Esnafın Bedduasını değil, Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya gibi Esnafın Duasını ve sevgisini alarak Başkanlık bittikten sonra da tedirgin olmadan Esnafın içinde gezebilecek davranışlarda bulunarak problemlere Aklı  selim ile yaklaşmasını tavsiye ediyorum. SAYGILARIMLA

                                                                                                                                                               Bahri Odabaş

                                                                                                                                                       MARSİAD Genel Başkanı

 

                                                                                                                                                     

 

                                                                                             

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat