Özdilek

Güncel

Sedat Peker’den Spastik Engelliler’e destek

1988 yılında kurulan, başkanlığını Nurel Ergüneş’in yürüttüğü Spastik Engelliler Derneği, 276 üyesiyle spastik engelliler ve ailelerinin sorunlarına çözüm bulmak için gayret gösteriyor.

7 Eylül 2014 Saat: 16:31
Sedat Peker’den Spastik Engelliler’e destek
Sedat Peker’den Spastik Engelliler’e destek

Denek yöneticileri, bir etkinliğe katılmak için ilimize gelen tanınmış işadamı Sedat Peker ile Wellborn Otel’de bir araya geldi, faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Bu buluşmada, İzmitli işadamı Oğuz Korukır da hazır bulundu.

5 TL AİDATLA OLMAZ

İzmit Çukurbağ Mahallesi Bahariye Caddesi’nde bulunan derneğin yöneticileri, 276 spastik engelliye hayırseverlerin desteğiyle katkı sunmaya çalışıyor. Dernek başkanı Nurel Ergüneş, yıllık 5 TL’lik aidatla hiçbir şey yapılamayacağını, hayırseverlerin katkılarıyla işin yürütüldüğünü belirtti. Nurel Ergüneş, “Bize katkı sunan hayırseverlerin sayısı oldukça az. Hasta üyelerimizin sağlık giderlerini, botoks iğnelerini almakta zorlanıyoruz. Çocuklarımızın eğitim masraflarını karşılayamıyoruz. Yıllık burs giderimiz, yaklaşık 20 bin TL’yi bulmakta” diye açıklama yaptı.

20 BİN TL’LİK KATKI

Sedat Peker, dernek yöneticilerinin çok hayırlı bir iş yaptıklarını belirtti, “Sizden Allah razı olsun. Çok hayırlı bir işin peşinden koşuyorsunuz. Sizin yıllık burs ihtiyacınızı karşılamak istiyorum” dedi ve 20 bin TL’lik katkı sundu. Spastik Engelliler Derneği başkanı Nurel Ergüneş ve Başkan Yardımcısı Nedret Kalmuk da, bu jest nedeniyle işadamı Sedat Peker’e teşekkür etti, dernek üyeleri adına porselen plaket takdim etti. Spastik Engelliler Derneği yöneticileri, bu arada buluşmada hazır bulunan ve ilimizde uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli katkı sunan ve kampanyanın önderliğini üstlenen Oğuz Korukır’a da bu çabaları nedeniyle birer ‘anne’ olarak teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat