Özdilek

Güncel

Cumhuriyet Kadınları ,Özcan Dedi

Çayırova Cumhuriyet Kadınları Derneği ilk oğlan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kurucu Başkan Emine Özcan tek liste ile girdiği kongrede üyelerin oyları ile yeniden başkan seçildi.

1 Temmuz 2015 Saat: 10:03
Cumhuriyet Kadınları ,Özcan Dedi
Cumhuriyet Kadınları ,Özcan Dedi

Dernek toplantı salonunda gerçekleşen kongreye, Çayırova CHP ilçe kadın kolları başkanı Türkan Kılıç, CHP Çayırova gençlik kolları başkanı Can Kılıç, Çayırova Belediyesi CHP Meclis üyesi Hüseyin Tarakçı, MHP Çayırova ilçe Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Mihriban Hergül, Çayırova Kızılay Şubesi Kadın Kolları Başkanı Fatma Daban Sarısoy katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Çayırova Cumhuriyet Kadınları derneği Başkanı Emine Özcan şunları söyledi, “ Bugün 28 haziran benim için çok önemli bir gün, hem doğum günüm olması hemde Kocaeli’nin düşman işgalinden kurtulduğu bir gün. Bizim asıl hedeflerimiz, ev hanımları ve hasta bakan ev hanımlarının ihtiyaçlarını karşılamak için iş vermek, birde anayasa mahkemesinin aldığı karara göre imam nikahlı eşleri ikinci eş olarak görmek istemiyoruz. Biz hiçbir kurumdan yada siyasi partiden ve hatta Cumhuriyet kadınları derneği genel merkezinden dahi yardım almıyoruz. Bize bütün kadınların hangi ırktan hangi mezhepten ve hatta hangi siyasi partiden olmasına bakmaksızın bize destek vermelerini ve faaliyetlerde bulunmalarını istiyorum, ben bu derneğin başkanı olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Başkan Özcan ilk projesinde okumaya meraklı çocuklara destek vereceğini açıkladı.

Yeni yönetim Kurulu : Emine Özcan (Başkan ) Sevgi Yıldırım, Uğur Kurt , Hayatiye Sönmez, Fadime Kılınç

NHA-Murat GÖKKAYA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat