Özdilek

Turizm

Bar Sahipleri Tepkili

Bar sahipleri, İnterteks ile Galericiler Sitesi arasında kalan bölgenin, barlar için çok uygun olduğunu söyledi, bu konuda Büyükşehir’in karar değiştirmesine tepki gösterdi

20 Ağustos 2015 Saat: 14:10
Bar Sahipleri Tepkili
Bar Sahipleri Tepkili

Barlar Sokağı’ndaki barların 11’i, tramvay güzergahı geçecek olmasından dolayı yıkılacak. Üstelik bugüne kadar kendilerine bir yer gösterilmiş değil. Bar sahipleri, bu nedenle endişeli. Bu süreçte Büyükşehir Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ile görüşen, Büyükakın’ın önerisiyle kendilerine İnterteks ile Galericiler Sitesi arasında kalan bölgeyi bulan bar sahipleri, şimdi Büyükşehir’in karar değiştirmesi nedeniyle iyice çıkmaza girmiş durumda.

 

ÖNCE ONAY VERDİLER, SONRA VAZGEÇTİLER Gazeteleri ziyaret  eden Eğlence Yerleri Yatırımcıları Derneği Başkanı Yusuf Ziya Tom, Uzay Yıldırım, Serkan Güyük, Hasan Tahsin Aydınlar ve Timuçin Bey, Büyükşehir yöneticilerine seslendi. Yusuf Ziya Tom, “Mekanlarımızın yıkılacağını öğrendiğimizde Büyükşehir yetkilileri ile temasa geçtik. Bizden proje ve yer istendi. Biz de İnterteks ile Galericiler Sitesi arasında kalan 16 dönümlük araziyi gösterdik. Hatta proje bile hazırladık.

 

DESTEK VERSİNLER Tahir Büyükakın da projeye olumlu yaklaştı. Ancak nedense, ‘Burası kıyı kenar çizgisi içinde kaldığı için kesinlikle olmaz’ diyerek vazgeçti. Bizden şimdi yeni bir yer bulmamız isteniyor. İzmit küçük bir yer ve 11 işletmeyi bir araya getirebileceğimiz bir alanı yok. Oyza hazırladığımız proje hem bizim açımızdan hem de kent açısından katma değer yaratacaktı. Biz hakkımızın gasp edilmesini istemiyoruz. Büyükşehir bu konuda bize destek vermeli” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat