Özdilek

Siyaset

Türel İlk toplantıya hızlı başladı

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları, Muhammet TÜREL başkanlığında ki ilk haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

27 Ekim 2016 Saat: 12:24
Türel İlk toplantıya hızlı başladı
Türel İlk toplantıya hızlı başladı

Muhammet Türel başkanlığında ilk kez gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve yardımcıları da katılarak, Yeni başkan ve yönetime tam destek verdiklerini ifade etti.

Türel’in başkanlığı ile gençlik kollarında yeni bir heyacanın oluşacağına inandığını ifade eden  Kormaz, “Türel kareşimiz daha öncede gençlik kollarımızın çeşitli kademelerinde görev yaptı. Şimdiki görevi biraz daha ağır ve sorumlulukları var, ancak yeni başkanımızın gençlik kollarımıza heyecan, motivasyon ve katkı sağlayacağına inanıyorum”  dedi.

Korkmaz’ın konuşmasından duyduğu memnuniyeti belirten Türel, “Bizler de elimizde ki tüm imkanları kullanarak çıtayı bir adım daha yükseltiyoruz. Alacağımız karar ve yapacağımız çalışmalar ile Saadet Partimize en büyük desteği sağlayacağız. Milli Görüş yeminine sadık kalarak Saadet Partimizin iktidarı için, bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Saadet Partisinin Pazar günü gerçekleştireceği ve Temel KARAMOLLAOĞLU’nun tek liste üzerinden aday gösterildiği 6. Büyük Olağan Kongreye, Gebze İlçe Gençlik Kolları Yönetimi olarak tam kadro katılacaklarını belirten Türel, toplantı sonunda  “Böyle gelmiş böyle gitmeyecek” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat