Özdilek

Siyaset

Haydar Akar'dan Topaca'ya övgü

CHP Milletvekili Haydar Akar, Vali Ercan Topaca’nın başarılı bulunduğu için Hatay’a atandığını söyledi.

16 Eylül 2014 Saat: 16:45
Haydar Akar'dan Topaca'ya övgü
Haydar Akar'dan Topaca'ya övgü

CHP Milletvekili Haydar Akar, partisinin yeni İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu. İlçe binasında ziyaret konuşan Akar, Vali Ercan Topaca’nın Hatay’a atanmasını, “Vali Bey, Hatay gibi kritik bir yere atandı. Bu da Sayın Topaca’nın Cumhurbaşkanı düzeyinde bir kabulünün olduğunur. Hükümetin ve Cumhurbaşkanın kendisine güvendiğini gösteriyor” sözleriyle yorumladı.

 

TÜRBANLI BAŞKAN YORUMU
İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'yı uzun süredir tanıdığını söyleyen Akar, Küçükkaya’nın geleceğinin parlak olduğunu da sözlerine ekledi. Kartepe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan ve türbanlı olması nedeniyle gündemde olan Özden Sağ ile ilgili de konuşan Akar, “CHP Halkın partisidir. Bizim başörtülü kardeşlerimizde olacak, başörtüsünüz kardeşlerimizde olacak” dedi.

 

BENİM İÇİN ABİ
Akar’ın ardından konuşan Küçükkaya ise, Haydar Akar’ın kendisi için milletvekilliğinden öte “abi” olduğunu vurguladı. Küçükkaya şunları söyledi, “Haydar Akar Milletvekili sıfatından ziyade, benim için abi sıfatı vardır. Ben halen onlara abi derim ve bu vekil sıfatından daha yüksektir. Bizim için adaptasyonda ciddi bir yöneticidir. Çok başarılı bir Milletvekili oldu. Grup Başkan Vekili olsun yine başarılı olur.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat