Özdilek

Siyaset

Çakmak Market 26’ya bölünecek

İzmit Belediye Meclisi, parselde 26 dükkan görünen Belsa Plaza’nın alt katındaki Çakmak Market’in, duvarla 26 bölünmesine karar verdi.

20 Ekim 2014 Saat: 17:17
Çakmak Market 26’ya bölünecek
Çakmak Market 26’ya bölünecek

İzmit Belediye Meclisi’nden ağustos ayında çıkan karara göre, Belsa Plaza İş Merkezi’nin altındaki Çakmak Market, 26’ya bölünecek. Tapusunda 26 dükkan görünen ancak bütün bir alan içinde faaliyet gösteren iş yeriyle ilgili durumu takip eden ve gündeme getiren MHP İl Yerel Yönetim Komisyon Başkanı Nazif Tannur, parti il binasında düzenlediği basın toplantında ise kararı memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM
Belediye Meclisi’nin kararıyla ilgili konuşan Nazif Tannur, söz konusu kararın uygulanmaması halinde ise mahkemeye gideceğini kaydetti. Tannur, “İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan’a, Çakmak Market Şirketi’ne 3194 sayılı İmar Yasası ve encümen kararı alınması talimatı verdiği için çok teşekkür ediyoruz. İzmit Belediyesi, almış olduğu Çakmak Market’in 26 iş yeri dolgusu, duvar örümü kararı ne zaman uygulanacak?” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat