Özdilek

Güncel

Milli Maçı Kent Meydanı’nda İzlediler

Derinceliler, ay yıldızlı millilerimizin Çek Cumhuriyeti karşısında elde ettiği 2-0’lık galibiyetin coşkusunu Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekrandan izlediler.

22 Haziran 2016 Saat: 23:45
Milli Maçı Kent Meydanı’nda İzlediler
Milli Maçı Kent Meydanı’nda İzlediler

Büyük bir coşkuya sahne oldu

Bu yıl Çayhane etkinliklerine ev sahipliği yapan Derince Kent Meydanı’nda aynı zamanda milli takımımızın da mücadele ettiği EURO 2016 karşılaşmalarının coşkusu yaşanıyor. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynanan her müsabakayı Kent Meydanı'nda kurulu olan dev ekran vasıtasıyla ilçe halkına yansıtan Derince Belediyesi’nin bu uygulamasına vatatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle milli takımımızın oynadığı karşılaşmalarda tıklım tıklım dolan Derince Kent Meydanı, son oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti müsabakasında da büyük bir coşkuya sahne oldu.

 

Başkan Bulut müsabakayı izledi

Ay yıldızlı ekibimizin rakibini Burak Yılmaz ve Ozan Tufan’ın kaydettiği gollerle 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı Kent Meydanı’nda takip eden Derinceliler, bu galibiyetin coşkusunu omuz omuza yaşamanın mutluluğunu yaşadı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanan karşılaşmayı Kent Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte takip etti. İlçe halkının memnuniyetinin kendilerinin önceliği olduğunu vurgulayan Başkan Bulut, vatandaşları her akşam iftardan sonra Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane’ye beklediklerini ifade etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat