Özdilek

Güncel

Mecliste Işık ve Türkkan kapışması

Sanayi Bakanlığı bütçesinin görüşmeleri sırasında MHP’li Lütfü Türkkan ile Bakan Fikri Işık arasında söz düellosu yaşandı. Bakan Işık’ın, ‘Ne söylediğimi anlamıyorsun’ çıkışına Türkkan’ın yanıtı ise çok sert o

22 Aralık 2014 Saat: 17:18
Mecliste Işık ve Türkkan kapışması
Mecliste Işık ve Türkkan kapışması

Mecliste bütçe maratonu son sürat devam ediyor. Bu yoğun mesaide zaman zaman tansiyon yükseliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçesinin görüşmeleri sırasında da benzer tepkiler yükseldi.

 

İŞSİZLİK DE KONUŞULDU

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuşmasında Sanayi Bakanı Fikri Işık’ı hedef tahtasına koydu. Işık’a önce Türkiye’deki sanayi verileri ve işsizlik üzerinden yüklenen Türkkan, sonra sözü Kocaeli’ne getirdi. Önce Cengiz Topel Havalimanı’nın fotoğrafını göstererek, Türkiye’nin yolcusu olmayan tek havalimanı olduğuna dikkat çekti.

 

CENGİZ TOPEL’İ ANLATTI

Cengiz Topel’in başıboş köpekler ile kargalara ev sahipliği yaptığını belirten Türkkan, “Ben Kocaelili hemşehrilerimin kendi illerindeki havaalanını kullanamamalarından dolayı utanıyorum” diye konuştu. 30 Mart seçimlerinden önce İzmit’te sergilenen, daha sonra da kaldırılan tramvay da Türkkan’ın gündemindeydi.

 

O YOLLARDAN DÖNDÜM

Tramvayın raylardan önce getirildiğini ve gitmeyen tramvaydan Bakan’ın halkı selamladığına işaret eden Türkkan, önceki gün tanıtımı yapılan tramvayın 2015 seçim yatırımı olduğunu iddia etti. Türkkan’ın ardından kürsüye çıkan Bakan Fikri Işık, MHP Kocaeli Milletvekili’nin Kocaeli ile yaptığı eleştirilere cevap vermedi: Bakan Işık’ın ‘Ne söylediğimi anlamıyorsun’ çıkışına tepki gösteren Türkkan, Bende senin aklının 5 misli var. Aklınla kendini imtihan etme, sınıfta kalırsın. Senin gittiğin yolları 4 defa geri döndüm, haberin olsun” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat