Özdilek

Güncel

Özdağ, Cumhurbaşkanı ile Letonya’ya gitti

KOTO Başkanı Murat Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Letonya’ya gitti. Özdağ, Erdoğan ile birlikte iş dünyasını ilgilendiren önemli toplantılara katılacak.

23 Ekim 2014 Saat: 14:48
Özdağ, Cumhurbaşkanı ile Letonya’ya gitti
Özdağ, Cumhurbaşkanı ile Letonya’ya gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Letonya’da. AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile devletin zirvesinin yer aldığı ziyaret heyetinde Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik ediyor.

 

ÖZDAĞ DA KATILIYOR

Önceki akşam Letonya’nın başkenti Riga’ya iniş yapan heyet resmi program çerçevesinde ziyaretler gerçekleştirecek. Erdoğan’a resmi ziyareti boyunca eşlik edecek ve iş dünyasını ilgilendiren toplantılara katılacak olan KOTO Başkanı Murat Özdağ, program sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte yurda dönecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat