Özdilek

Siyaset

Türkkan yol kazasına uğramak istemiyor

Türkkan, “Gebzelilerin bu dönem kendisine sahip çıkılmasını, yol kazasına uğramamasını istedi.

25 Eylül 2015 Saat: 17:43
Türkkan yol kazasına uğramak istemiyor
Türkkan yol kazasına uğramak istemiyor

Seçim startını Gebze’den başlatan MHP Kocaeli ikinci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan, Gebze’de AKP’nin de CHP’nin de adayı olmadığını belirterek, “Bizim MHP olarak Gebze’ye verdiğimiz önem ortada” dedi. 7 Haziran’da zaten seçildiğini ifade eden Türkkan, “1 Kasım’da yol kazasına uğramayalım” dedi.

MHP Kocaeli ikinci sıra Milletvekili adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmalarının startını MHP Gebze ilçe teşkilatına gerçekleştirdiği bayram ziyareti ile başlattı. İlk programını seçmen sayısı 7 Haziran’dan sonra 4 bin artan Gebze’de gerçekleştiren Türkkan, partililer tarafından ilgiyle karşılandı. Bayramlaşma programının ardından Gebze’de bulunan basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda ilk sözü MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir aldı. Taşdemir’in bayram kutlamasının  ardından söz alan Türkkan, hac görevini yerine getirirken yaşanan olaylara değinerek, “Bu olay Müslüman toplumların geldiği konum açısında n önemli” dedi.

AKP TÜRKİYE’NİN BAŞINDA FELAKET

Bazı diktatörlerin halkın cahil kalmasını kendilerine kar olarak gördüğünü söyleyen Türkkan, “Allah’ın evinde ölmek çok güzel ama bu şekilde ihmal sonucu ölmek çok üzüntü verici. Siz yürüyen merdivende bin 400 kişinin ölmesini izah edemezsiniz. AKP Türkiye’nin başında bir felaket. Kötü kader dediğimiz bu iktidarı değiştirmek için önümüzde 1 Kasım fırsatı var” dedi. 7 Haziran seçiminde halkın kendisini seçtiğini söyleyen Türkkan, “1 Kasım’dan sonra seçildiğimizde vereceğimiz ilk soru önergesi bu konuyla ilgili olacak” açıklamasında bulundu.

YOL KAZASINA UĞRAMAYALIM

Kendisinin hep Gebzeli olarak lanse edildiğini söyleyen Türkkan, “Gebzelilerin bu dönem bize sahip çıkmasını bekliyorum. Bizim burada 4 adayımız var. Gebze bütün diğer partilere ders vermeli. Bakın AKP’nin, CHP’nin Gebze’de adayı yok. Bu MHP’nin Gebze’ye verdiği önemi gösteriyor. Bakın iktidar partisi zaten havlu attı” dedi. Türkiye’de yaşanan mülteci sorununa da değinen Türkkan, seçim çalışmalarının çoğunu ise Gebze bölgesinde geçireceğini, eşinin de kendisine çalışmalarında eşlik edeceğini söyledi. Türkkan, “Geçen dönemki yol kazasına uğramayalım” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat