Özdilek

Ekonomi

Kocaeli Kaya’ya İki Yeni Ödül

Kocaeli’ni tanınmış şirketler topluluklarından bir tanesi olan Toyota Plaza Kocaeli Kaya, yine bir ödüle layık görülerek Türkiye 2.si oldu

25 Kasım 2015 Saat: 15:50
Kocaeli Kaya’ya İki Yeni Ödül
Kocaeli Kaya’ya İki Yeni Ödül

Toyota kurum kültürünün bir parçası olan ve markanın en büyük global distribütörü A L J Grup (Abdul Latif Jameel Co. Ltd.) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen 2015 Kalite Kontrol Çemberi Şampiyonası 13 Kasımda İstanbul’da gerçekleşti. Bayi kategorisinde Yurdanur Cinel, Ozan Eren Taşar ve Cevdet Akkaya’dan oluşan ve “Turning Point”  ismiyle yarışmaya katılan Toyota Plaza Kocaeli Kaya Satış Ekibi            “Showroom Dışı Müşterilerden Potansiyel Yaratma” konulu projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.

 

İKİ BÜYÜK BAŞARI

Ayrıca Sinem Yelboğa, Sinem Bayrak ve Merve İrkit’ten oluşan  “Workshop” isimli bir diğer Toyota Plaza Kocaeli Kaya satış ekibi de “Çalışan Memnuniyetinin Artırılması” konulu projeleriyle “Çalışana Saygı” temalı jüri özel ödülüne layık görüldü. 2011 ve 2013 yıllarında Ulusal QCC (Kalite Kontrol Çemberi) Şampiyonası’nda 2 kez üstün performans göstererek dünya şampiyonu olan Toyota Plaza Kocaeli Kaya bu sene almış oldukları ikincilik ve çalışana saygı temalı jüri özel ödülleriyle de başarılarını taçlandırmış oldu.

KAYA: ÇALIŞMALARA DEVAM

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Kaya, Hasan Kaya ve Atalay Kaya’nın da katıldığı ödül töreninde Toyota Plaza Kocaeli Kaya Genel Müdürü Atalay Kaya, “Yarışmada ikinciliğe ulaşan ve çalışana saygı ödüllerini alan ekiplerimizi kutluyorum. Kocaeli Kaya ailesi olarak başarılarımızın, aldığımız ödüller ile bir kez daha tescillendiğini görmek bizi daha da motive edecektir. Başarımızın kaynağı olan sürekli gelişim felsefemizle kalite odaklı hizmet yolundaki çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat