Özdilek

Ekonomi

Kastamonu Entegre ihracatta ekonominin yıldızı oldu

Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenen ‘Ekonominin Yıldızları’ programında bu yıl ödül alan firmalar arasında Türkiye’de Ağaç Sanayi sektörünün en büyüğü Kastamonu Entegre de yer aldı.

8 Mart 2016 Saat: 22:33
Kastamonu Entegre ihracatta ekonominin yıldızı oldu
Kastamonu Entegre ihracatta ekonominin yıldızı oldu

5 milyon TL üzerinde ihracat yapan firmaların ödüllendirildiği gecede, Kastamonu Entegre adına ödülü Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör aldı.

Kocaeli ekonomisine yön veren şirketlerle işbirliği içinde ihracatın güçlü oyuncularını destekleyen Gebze Ticaret Odası, bu yıl da ‘Ekonominin Yıldızları’ programı kapsamında ihracat şampiyonu üyelerini ödüllendirdi. Yıllık ihracatı 5 milyon TL’nin üzerine çıkan firmaların ödüllendirildiği törende Ağaç Sanayi sektöründe Kastamonu Entegre öne çıktı.

26 Şubat gecesi düzenlenen törene TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Porf. Dr. Haluk Görgün, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Nejat Hasan Karaağaçlı, Gebze Cumhuriyet Baş Savcısı Cemil Kuyu, OSB başkanları, STK ve işadamları derneği, meslek komite başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Faaliyet alanlarında yer alan ürün gruplarına göre, ortalama yüzde 30 düzeyinde bir pazar payına sahip olduklarını belirten Kastamonu Engtegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör Kastamonu Entegre olarak ağaç bazlı panel sektöründeki üretim gücümüz sayesinde, Amerika’dan Çin’e kadar toplam 77 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Balkanlar, Rusya, Ukrayna, Türki Cumhuriyetler, İran, Irak, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ihracat gerçekleştirdiğimiz ana pazarlar arasında bulunuyor. Sürdürülebilir büyüme için yeni pazar ve yeni hammadde kaynaklarına yatırım yaparak, sadece Türkiye pazarını değil, komşu ülkeler ve tüm dünya pazarını hedefliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat