Özdilek

Eğitim

Filli Kadın Ustalar Kocaeli Eğitimleri Sürüyor

Filli Kadın Ustalar Projesi Kocaeli Eğitimleri Devam Ediyor

24 Ekim 2016 Saat: 23:06
Filli Kadın Ustalar Kocaeli Eğitimleri Sürüyor
Filli Kadın Ustalar Kocaeli Eğitimleri Sürüyor

Filli Boya’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (ASPB)  ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle, Türkiye’deki kadın iş gücünün ülkemiz gelişimindeki katkısını yükseltmek amacıyla yürüttüğü  “Filli Kadın Ustalar” projesi kapsamında gerçekleşen eğitimler Kocaeli iliyle devam ediyor. 24– 28 Ekim tarihlerindeki eğitimde kadın usta adayları A’dan Z’ye boya yapmanın inceliklerini öğreniyor.

 

Ülkemiz değerlerine ve gelişimine olan yüksek duyarlılığını sosyal sorumluluk projeleriyle yansıtan ve bu alandaki çalışmalarıyla farkındalık yaratan Filli Boya, “Filli Kadın Ustalar” projesiyle öncü rol üstlenecek bir çalışmaya daha imza attı. 

 

Ülkemizde kadınların meslek edinmelerini ve iş gücüne katılmalarını desteklemek amacıyla başlatılan Filli Kadın Ustalar projesinin 24-28 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’ndeki eğitim programına meslek sahibi olmak isteyen kadın ustalar katıldı. Filli Kadın Ustalar projesiyle bu yıl 300’e yakın kadın ustaya eğitim verilmesi planlanıyor.

 

Eğitimde A’dan Z’ye boya uygulamasının incelikleri anlatılıyor

Kocaeli’ndeki eğitim merkezindeki eğitimlerde kadın boya ustası adayları, uzmanlar tarafından iş sağlığı ve güvenliği, boya özellikleri, boyama teknikleri ve malzeme eğitimi başlıkları altında teknik ve uygulamalı eğitime tabi tutularak a’dan z’ye boya uygulamasının inceliklerini öğreniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat