Özdilek

Turizm

TÜRSAB Toplantısında Kocaeli Turizmi Konuşuldu

TÜRSAB 38 bölge başkanıları toplantısı Ramada Plaza İzmit Otel de ,Kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Başkan Başaran Ulusoy’un katılımıyla gerçekleşti.

3 Ağustos 2015 Saat: 17:01
TÜRSAB Toplantısında Kocaeli Turizmi Konuşuldu
TÜRSAB Toplantısında Kocaeli Turizmi Konuşuldu

2 gün boyunca Ramada Plaza İzmit Otel de konaklayan gurup. 2.ci gün gerçekleşen basın toplantısına katılan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, sanayi şehri Kocaelimiz de Turizm farkındalığının oluşması adına açıklamalar yaparak planlarını anlattı. Turizm için bir Kocaeli nin bir fotoğrafının olduğunu; sanayi şehri ilimizin sağlık turizmi ve doğal güzellikler yönünde oldukça derin değerlere sahip olduğunu ifade etti. Kandıra’da duble yol yapımını Şile bağlantı yolunu bitireceklerini, Hereke nin ayrı bir sekılde ele alındığını anlattı.

Toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Kocaeli Bölge Müdürü Kadir Genç ile birlikte TÜRSAB’ın 38 bölge başkanı hazır yer aldı.Hasan Basri Güzeloğlu’na TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, vali Hasan Basri Güzeloğlu’na “Kocaeli, önü müzdeki yıllarda en büyük turizm şehirlerimizden biri olacaktır dedi.Vali miz Başaran Bey’i ülkemiz için yaptığı turizm çalışmaarından dolayı tebrik etti.Turizm için bir Kocaeli nin bir fotoğrafının olduğunu; sanayi şehri ilimizin sağlık turizmi ve doğal güzellikler yönünde oldukça derin değerlere sahip olduğunu ifade etti. Kandıra’da duble yol yapımını Şile bağlantı yolunu bitireceklerini,Hereke nin ayrı bir sekılde ele alındığını anlattı.

Herkese teşekkür edip toplantıdan ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat