Özdilek

Sağlık

Şimdi ki Bebekler Şanslı…

Büyükşehir tarafından Kocaeli’de doğan bebekler ‘’Hoşgeldin Bebek‘’ paketiyle karşılanıyor

7 Ağustos 2016 Saat: 16:41
Şimdi ki Bebekler Şanslı…
Şimdi ki Bebekler Şanslı…

Annelere Süt Yardımı ile bebeklerin sağlığını ve gelişimini daha anne karnındayken güvence altına alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni doğanlara yönelik gerçekleştirdiği projeyle hayata gözlerini yeni açan bebekleri ‘’Hoşgeldin Bebek’’ paketiyle karşılıyor. Bebeklerin sağlıklı büyüyebilmeleri için ailelerini bilgilendirmeyi amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, anne ve bebeklere çeşitli hediyeler veriyor.

 

ANNE KARNINDAYKEN HİZMET BAŞLIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bebeklerin sağlıklı büyümesi ve bu konuda aileleri bilinçlendirmek amacı ile hayata geçirdiği Hoşgeldin Bebek Kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Kocaeli’nde yeni doğan her bebeği kapsayan anlamlı kampanya ile bebeklerin evlerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun imzasıyla bir mektubun da yer aldığı hediye kutusu ulaştırılıyor. Bu kapsamda Akçakoca Evleri’nde ikamet eden Çalık ailesinin yeni bireyi Yağız Alp’e hediyesi ekipler tarafından ulaştırıldı.

 

PROJE ÇOK GÜZEL

Hoşgeldin Bebek Projesi ile bebeklere merhaba demenin ve ilk hediyelerini bu şekilde almalarının çok güzel olduğunu belirten Yağız Alp’in annesi Nevin Çalık, ‘’Dünyaya getirdiğimiz yavrumuza hediyelerin gelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Çok güzel bir kampanya bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

 

BAŞKAN’DAN MEKTUP

Büyükşehir Belediyesi ile PTT iş birliği ile ailelere ulaşımının gerçekleştiği hediye paketleri ailelere ekipler tarafından teslim ediliyor. Bir kutu şeklinde giden paketin içerisinde ateş ölçer cihaz, çanta, bilgilendirme kitapçığı, gelişim kataloğu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından yazılmış mektup bulunuyor.

Hab: Cihan Saroğlu

Kam: Coşkun Çelik

Kont: Tamer Ç

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat