Özdilek

Güncel

İzmit Öğretmenini kaybetti

Birçok İzmitlinin öğretmenliğini yaptığı ,emekli Edebiyet öğretmeni Muzaffer İşler 87 yaşında vefat etti.

26 Şubat 2015 Saat: 09:30
İzmit Öğretmenini kaybetti
İzmit Öğretmenini kaybetti

İzmit Körfezi'nde 1 Mart 1958 tarihinde batan ve çoğunluğu lise öğrencisi 300'e yakın kişinin hayatını kaybettiği Üsküdar Vapuru faciasından sağ kurtulanlardan biri ve facianın hayattaki son tanığı olan, emekli Edebiyet öğretmeni Muzaffer İşler 87 yaşında vefat etti. 

O tarihte kendisi de Lise öğrencisi olan ve yüzerek sahile çıkıp sağ kurtulan, daha sonra o tarihte öğrenim gördüğü İzmit Lisesi'ne edebiyat öğretmeni olan Muzaffer İşler, emekli olana kadar da binlerce öğrenci yetiştirdi. Yaşamı boyunca birçok sivil toplum kuruluşunun oluşumunda da görev alan, İzmitlilerin yakından tanıdığı, aynı zamanda İzmit Lisesi Mezunları Derneği'nin de kurucusu olan Muzaffer İşler bir süredir solunum yetmezliği nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Böylece, Cumhuriyetin bir çınarı daha kaybetmiş olduk.  

  

Muzaffer İşler'in cenazesi, yarın Fevziye Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından İzmit Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat