Özdilek

Turizm

THE NESS TERMAL OTEL’DE MUHTEŞEM İFTAR SOFRALARI…

The Ness Termal Otel bu yılda eşsiz iftar mönüsüyle gözleri dolduruyor.

16 Haziran 2016 Saat: 13:25
THE NESS TERMAL OTEL’DE MUHTEŞEM İFTAR SOFRALARI…
THE NESS TERMAL OTEL’DE MUHTEŞEM İFTAR SOFRALARI…

En son Kocaeli gazetesi’nin 42. Yıl kutlamasına davetliydik Net Haber Ajansı olarak The Ness Termal Otel’e. Ogün de güzel ağırlamalarda bulunuldu otelde.

Geçen hafta canım sıkılmış, iftar için hem düzgün servis yapan hem de huzurlu bir akşam geçirmek isteyişim sebebiyle aklıma gelen bu otele arkadaşımı alarak iftara gitmek istedim.

İki kişilik yer ayırttım. Mönüsüyle gözümüz ve midemiz doydu. Beş yıldızlı otellere göre ortalama fiyatlarıyla cebimizi de zorlamamıştık. İftardan sonra bir saat kadar otelde çay ve kahvelerimizle gündem sohbetlerine daldık…

Buraya gelmişken SPA ya girmemek olmazdı. Otelin konforlu olanaklarına ve çalışanların sıcak ilgisi karşılamıştı bizi. Havuzunda rahatlarken, sauna ve buhar odasında zaman geçirip, hamamında Ali beyin kese, köpük masajı ve İsveç masajı indirimli paketinden yararlandık. O gece mışıl mışıl uyudum tabirle bebekler gibi.

Eğer kendinizle ve sevdiklerinizle güzel zaman geçirmek isterseniz ve dostlarınıza hediye almak isterseniz The Ness Termal Otel’de iftar yapabilir, güzel zamanlar geçirebilirsiniz. 45-60 TL arası değişen fiks mönülere sahip otelde, gruplara farklı mönü, fiyat, Spa, konaklama sunumları olabileceğini belirten satış ve pazarlama müdürü Didem Manavoğlu ile 444 63 77’den görüşebilirsiniz.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat