Özdilek

Kültür/Sanat

KSO’dan Latin ve Türk Ezgileri Konseri

KSO’nun Latin ve Türk Ezgileri Konseri 16 Mayıs Pazartesi Günü Yapılacak

12 Mayıs 2016 Saat: 21:50
KSO’dan Latin ve Türk Ezgileri Konseri
KSO’dan Latin ve Türk Ezgileri Konseri

13 Mayıs Cuma günü planlanan Latin ve Türk Ezgileri Konseri ertelenerek 16 Mayıs Pazartesi günü saat 19.30’da Kocaeli Sanayi Odası Sosyal Tesisleri Club Bithynia’da ücretsiz gerçekleştirilecek.

 

Avrupa Günü kutlamaları çerçevesinde, Kocaeli Sanayi Odası  ve Kocaeli AB Bilgi Merkezi etkinliğinde bir araya gelen Luis Ernosto Gomez-Gülseren Gomez Latin JazzBand konserine KSO Oda Orkestrası eşlik edecek.

 

Luis Ernosto Gomez, Paris’te yıllarca ArturoSandoval, Danny Brillant, YuriBuenaventura gibi ünlü Latin sanatçılarıyla çalmış 28 senedir sahnede olan uluslararası tumba ustası.

 

Gülseren Gomez ise 2005 yılında Eurovision’a katılmış, 400 milyon kişi tarafından dinlenmiş, konservatuarı Paris’te bitirmiş, 20 senedir çok dilde şarkı söyleyen, özel bir ses sanatçısı, perküsyoncu ve dansçı.

 

2006 yılında çalışmalarına başlayan Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası’nın ana gayesi “Üretimin Ritmi” sloganı ile toplumu müzikle buluşturmak. Klasik eserlerin yanı sıra Türk ezgilerini harmanlayıp seslendiren orkestrayı, Şef Özgür Günay yönetmektedir.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat