Özdilek

Güncel

Pirelli’de emekliler törenle uğurlandı

Kartepe’de kurulu bulunan Türk Pirelli fabrikasında 17-29 yıl arası görev yapan 13 personel düzenlenen törenle emekliliğe uğurlandı.

24 Temmuz 2014 Saat: 17:33
Pirelli’de emekliler törenle uğurlandı
Pirelli’de emekliler törenle uğurlandı

İlimizin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Türk Pirelli’de emekliliğe hak kazanan 13 personel düzenlenen tören ile çalışma hayatına veda ettiler. Fabrika yemekhanesinde düzenlenen emekli törenine Türk Pirelli Endüstri Direktörü Hakan Yalnız, Personel Direktörü Muhittin Kızıler, Kalite Direktörü Bahadır Özer, Endüstri İlişkiler Müdürü Gence Saygun, AR-GE Direktörü Mario Soatto, Motorsport Müdürü Alp Duyum, AR-GE Kalite Müdürü Nail Güntut, Kamyon Üretim Müdürü Ahmet Oruç, Oto Üretim Sorumlusu Mesut Bilgin, kısım şefleri ve bir grup çalışan ile, Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Genel Başkan Yardıncısı Necdet Ulusoy, Kocaeli Şube Başkanı Tezcan Ay, Şube İdari Sekreteri Ercan Yavuz, Şube Mali Sekreteri Yusuf Bayraktar ve sendika işyeri temsilcileri de hazır bulundular.

 

Türk Pirelli Fabrika Direktörü Hakan Yalnız yaptığı konuşmada, "Çalıştığınız süre içerisinde Pirelli fabrikasına önemli katkı sağladınız, güzel işler çıkardınız. Şirket adına emekleriniz için teşekkür ederim. Şimdi yılların yorgunluğunu atmak için dinleneceksiniz. Biz her zaman bir aile gibiydik. Bu nedenle kapımız size her zaman açık. Bundan sonraki yaşantınızda aileniz ve çocuklarınız ile mutlu bir yaşam dilerim" dedi. Konuşmanın ardından emekli olanlara plaketleri verildi.

 

EMEKLİ OLANLAR
BANBURY-Hasan Tunç(27 yıl), Nuri Oğur (26 yıl), MOTORSPORT-Üzer İlhan(17 yıl), OTO-Kazım Ünal (26 yıl), KAMYON-Nurettin Gülen (26 yıl), Mehmet Samur (23 yıl), Erci Aydoğdu (23 yıl), Ömer Okan (19 yıl), Hüseyin Karakoyun (20 yıl). MEMURLAR-Halit Süla (26 yıl), Murat Altunoğlu (23 YIL), Yüksel Günsoy (21 yıl), Mehmet Özcan Taras (29 yıl).

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat