Özdilek

Güncel

Başkan, “Bisiklet sporunu çok önemsiyorum”

Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldiler.

16 Mart 2015 Saat: 20:23
Başkan, “Bisiklet sporunu çok önemsiyorum”
Başkan, “Bisiklet sporunu çok önemsiyorum”

Kocaeli’de her geçen gün gelişen ve yaygınlaşan bisiklet sporu, gerek spor gerekse kültürel olarak kentimizde her geçen gün gelişiyor. Bisiklet yollarının artmasıyla turizm ve sosyal faaliyetlerinin arasında hak ettiği yeri tekrar geri kazanmaya başlayan Bisiklet sporunu önemsediğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizde sosyal, turizm, sağlık ve spor amaçlı yeni bir farkındalığın bisiklet kullanımıyla baş gösterdiğini görüyoruz. Bu durum kenti yerel hizmetler anlamında yöneten bizleri de sevindiriyor. Bisiklet kültürünün halkımız ve gençlerimiz arasında pozitif yönde gelişmesini mutluluk verici olarak görüyorum” dedi.

 

“GENÇLERİMİZ İÇİN HİZMET ÜRETİYORUZ”

Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü Başkanı Adem Turhan önderliğinde kulüp üyeleri, Yuvacık Barajı ve bölgedeki yürüyüş parkurlarında doğanın güzelliklerini sosyal içerikli bir organizasyonla tadını çıkarttılar. Burada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile karşılaşan kulüp üyeleri, bir süre başkanla sohbet etmeyi de ihmal etmediler. Bisiklet yolları ve Kocaeli’deki yürüyüş parkurları için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden kulüp üyeleri, kente yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını iletti.

 

SPOR GELECEK DEMEK

Sıcak ve samimi bir şekilde geçen birliktelikte Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin okul dışında kalan zamanlarını spor ve sosyal alanda doğru yerlerde kullanmalarını çok müspet olarak buluyorum. Zamanlarını doğru yerde harcamalarını, kendilerine ait özel hayatlarında güzel alışkanlıklara sahip olmaları bizleri geleceğe karşı daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Özellikle üniversite bünyesinde oluşan bu bisiklet kulübümüzün başkanını ve üyelerini tebrik ediyorum. Onlar için hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

 

BAŞKAN GENÇLERLE ÇAY İÇTİ

Üniversite gençliğini her ortamda önemsediğini ifade eden ve başarılı bir neslin ülkemizin sigortası olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü üyeleriyle beraber içti. Kocaeli kenti hakkında genç fikirlerin önemli gördüğünü sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere sivil organizasyonların, şehrimiz için ortaya koydukları fikirleri ve projeleri her zaman önemsedik. Ortaya çıkan bu fikirlerin uygulanmasında ve takibinde gerekli özeni gösterdik. Ancak gençlerimizin ve üniversite öğrencilerimizin yaşadığımız kente ve ülkemize yapacakları yeni fikirlere her zaman daha fazla değer veriyoruz. Toplumun ve kentlerin yönetilmesinde gençlerin ön safta yer almasını çok önemli buluyorum. 2023 ve 2071 gibi geleceğe dönük tasavvurlarımızı ancak gençlerin fikirsel liderliğiyle yapabiliriz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü üyelerinden gelen talepleri ve fikirleri dikkatlice dinlemeyi de ihmal etmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat