Özdilek

Ekonomi

İstanbul Finans Zirvesi'ne Geri Sayım Başladı!

Her sene Eylül ayında dünyanın önemli ekonomi aktörlerini bir araya getiren İstanbul Finans Zirvesi (IFS) 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

7 Ağustos 2015 Saat: 09:04
İstanbul Finans Zirvesi'ne Geri Sayım Başladı!
İstanbul Finans Zirvesi'ne Geri Sayım Başladı!

  Zirve açılışının geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından yapılması bekleniyor.

Ana teması "Düşük Büyüme ve Düşük Faiz Ortamında Yol Almak" olan Zirve'de TCMB Başkanı Dr. Erdem Başçı'nın yanı sıra İzlanda Merkez Bankası Başkanı Már Gudmundsson, IMF İcra Direktörü Otaviao Canuto, Fransa Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Anne Le Lorier, İtalya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Salvatore Rossi yer alacak.

Borsaların geleceğinin tartışılacağı İstanbul Finans Zirvesi'nde Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç ve Turquoise CEO'su Dr. Robert Barnes da değerlendirmelerde bulunacak.

IMF, Nasdaq, SASE, SPK, Hazine Müsteşarlığı, EBRD, Borsa İstanbul, İslam Kalkınma Bankası, Dünya Bankası gibi birçok kurum ve bankanın katılım ve desteğiyle gerçekleştirilecek zirveye uluslararası düzeyde birçok bakanın katılması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat