Özdilek

Güncel

Bu Gidişe ,Kim Dur Diyecek?

Gebze Güzeller Mahallesi Kavak Caddesi üzerinde trafiğin yoğun olduğu noktalarda mendil satan Suriyeli küçük çocuklar yürekleri sızlatmakla kalmayıp ,hayatlarını tehlikeye sokuyorlar.

12 Eylül 2015 Saat: 11:57
Bu Gidişe ,Kim Dur Diyecek?
Bu Gidişe ,Kim Dur Diyecek?

Gebze  de trafiğin yoğun olduğu noktalarda küçük yaşta Suriyeli  çocukların  sürücüleri ve kendilerini  tehlikeye atarak mendil vb şeyler sattığı   gözlendi.  Nerdeyse her gün  çocukların ölümle burun burana geldiği  yollarda  mendil satmaya çalışması ve çevrenin bu duruma tepkisiz  kalması ise  vicdanlarda yara açtı.

 

 

Zabıta nın  bu durumu görmezden gelmesi ayrı bir tartışma konusu oldu.  Zabıta müdürlüğünün de  bir an önce acilen tedbir alması gerekirken,  bu durumu görmezden gelmesi akıllara orada bir çocuk ölünce mi önlem alınıcak sorusunu akıllara getirdi. Gün geçtikçe çoğalan çocukların tehlike   trafikte  hayatını kaybetmesi ise an meselesi.  Çocukların ise yiyecekleri ise su ve elmadan ibaret. Bu duruma duyarsız kalınmamalı.  Yetkilileri bir an önce  göreve çağırıyoruz.Bu duruma Birinin dur demesi gerekmezmi.

 

(NHA: HEDİYE NUR ARICAN)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat