Özdilek

Siyaset

Gölcük’e 8 yeni okul kazandırılacak

Bakan Işık, ilçeye yapılan eğitim yatırımlarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu, “Gölcük'te tüm okullarımızı yeniliyoruz, bu yıl 40 milyon liralık yatırımla 8 yeni okulu hizmete alacağız” dedi.

7 Şubat 2016 Saat: 15:22
Gölcük’e 8 yeni okul kazandırılacak
Gölcük’e 8 yeni okul kazandırılacak
Bakan Işık’ın Gölcük’teki incelemelerine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile diğer yetkililer de eşlik etti. Bakan Işık, yapımı devam eden Piyale Paşa İlkokulu inşaatını inceledi, yatırımların hızla hayata geçirilmesi talimatını verdi.
 Bakan Işık, 2016 yılında Gölcük’e 8 yeni okul kazandırılacağını söyledi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yaptığı temaslarla ilgili açıklama yaptı, şunları söyledi:
“- Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine özel önem veriyoruz. Bilindiği gibi Ak Parti iktidarları genel bütçeden en fazla payı eğitime ayırıyor. Kocaeli’mizde de önemli eğitim yatırımları yapıyoruz. Gölcük ilçemizde bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. İlçemizde 1999 depreminden sonra bütün okullarımızı yenilemiş olacağız. Hükümet politikamız olarak ikili eğitim yapan hiçbir okulumuz kalmayacak. Gölcük’te de yaptığımız çalışmalarla tamamen tekli eğitime geçeceğiz. ”
Bakan Işık ve beraberindekiler daha sonra Gölcük Gelincik Camii'nde belediye meclis üyesi Harun Gencer'in annesinin cenaze namazını da kıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat