Özdilek

Güncel

Nazlıgül’den sert yanıt: DP’nin mirasını satarak bugünlere geldiler

Demokrat Parti (DP) İzmit İlçe Başkanı Mustafa Nazlıgül, düzenlediği basın açıklaması ile “Tabelaları bile yok” diyen Başkan Karaosmanoğlu’na cevap verdi.

21 Ekim 2014 Saat: 11:53
Nazlıgül’den sert yanıt: DP’nin mirasını satarak bugünlere geldiler
Nazlıgül’den sert yanıt: DP’nin mirasını satarak bugünlere geldiler

Nazlıgül, “DP’yi yok sayanlar unutmasınlar ki bu partinin mirasını satarak bugünlere geldiler” açılamasında bulundu.

17 Ekim 2001 yılında kurulan Ak Parti Kocaeli teşkilatı geçtiğimiz günlerde 13. yılını teşkilata verdiği yemek ile kutlamıştı. Kutlama yemeğinde konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, birlik ve beraberliklerine ve hızlıca büyümelerine dikkat çekerken Demokrat Parti ve Anavatan Partileri için “Hani Anavatan Partisi? Demokrat Parti, nerede? Şimdi bu partililerin tabelaları bile yok” demişti. Partisinin ilçe binasında düzenlediği basın açıklaması ile Karaosmanoğlu’na cevap veren Nazlıgül, “DP yok sayanlar unutmasınlar ki bu partinin mirasını satarak bugünlere geldiler” ifadelerini kullandı.

 

“MİRASI SATTILAR”

İbrahim Karaosmanoğlu’na cevap veren Nazlıgül, “Hatırlatırız ki bizden önce ne yapıldı derken salladıkları kolun tam karşısındaki fabrikaları Süleyman Demirel yaptı, Turgut Özal yaptı. AKP iktidarı da bu fabrikaların önüne yol yaptı. Fabrikaların çevre düzenlemelerini yaptı. Ve genel başkanlarını çağırarak bu yolların, çevre düzenlemelerinin törenle açılışlarını yaptılar. DP yok sayanlar unutmasınlar ki bu partinin mirasını satarak bugünlere geldiler” ifadelerini kullandı.

 

DAVET ETTİ

“Bu zihniyete 2015 genel seçimlerinde cevap vereceğiz” diyen Nazlıgül, “ 2015 seçimlerinde DP’yi meclise sokarak bu zihniyete en güzel cevabı vereceğiz. Türkiye’yi tekrar üreten bir ülke yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanını partimize davet ederek çalışmalarımızı görmesini istiyoruz. Demokrat Parti’nin çok güçlü bir parti olduğunu, köklerini sağlam olduğunu, Demokrat Parti’nin Türkiye olduğunu görmesini isteriz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat