Özdilek

Güncel

Doğan’dan Bayram Mesajı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

15 Temmuz 2015 Saat: 13:50
Doğan’dan Bayram Mesajı
Doğan’dan Bayram Mesajı

Bayramların önemli bir fırsat olduğuna vurgu yapan Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi “Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.

 

Bu Günler Fırsat Bilinmeli

 

Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir.  Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır. Toplum olarak, birbirimize sarılmalıyız. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünyanın çeşitli yerlerinde mübarek Ramazan Bayramına açı içerisinde giren Müslüman kardeşlerimizin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Toplumumuzun bayram günlerinin coşkusunu ve mutluluğunu sürekli hissedebilecekleri bir dünyada yaşamalarını diliyor ve bu amaçla kentimize hizmet ediyoruz. İnsanların mutluluğuna vesile olmak bizlerin en büyük ödülüdür. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat