Özdilek

Güncel

Kartepe Zabıtası yardıma koştu

Marmara Bölgesi’nde etkili olan ve sağanak şekilde yağan yağmurlarda D-100 karayolu ve TEM Otoyolu’nda biriken su gölcüklerinden dolayı yolda kalan vatandaşların yardımına Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler koş

19 Ağustos 2014 Saat: 14:39
Kartepe Zabıtası yardıma koştu
Kartepe Zabıtası yardıma koştu

Kartepe İlçesi’ni de etkisi altına alan aşırı yağışlar bir takım olumsuzluğa yol açarken, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sorunların kısa sürede giderilmesini sağladı. Kartepe Belediyesi, ilçenin kuvvetli yağışlara esir düşmemesi ve olası su taşkınlarının önüne geçmek için ekiplerini seferber etti.

 

Yağışlarda denetimlerini ve kontrollerini sıklaştıran Zabıta ekipleri ring turlarla özellikle sıkıntılı bölgeleri mercek altında tuttu. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Zabıtası özellikle D-100 karayolu ile TEM Otoyolu’nda biriken su gölcüklerinden dolayı yolda kalan vatandaşların yardımına koşarak müdahalede bulundu. Taşkından etkilenen vatandaşların yardımına anında koşan belediye ekiplerinin bu davranışı memnuniyetle karşılandı.

 

Meteorolojinin hava tahmin raporlarını her zaman dikkate aldıklarını belirten Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Yağacak olan yağmura karşı ekiplerimizi seferber ettik. Hassas noktalarda görev alan trafik zabıtamız gerekli önlemleri aldı. İlgili müdürlüklerle koordineli çalışma sergileyerek vatandaşların aşırı yağışlardan en az düzeyde etkilenmesi sağlandı. Yolda kalan araçlar ve sürücülerine ekiplerimiz gerekli kolaylıkları sağladı. Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in sosyal belediyecilik vizyonuna uygun olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında ve yardımında olmaya çalışmaktayız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat