Özdilek

Güncel

Sağlık memuru amansız hastalığa yenik düştü

Derince’de sağlık memuru olarak görev yapan ve yaklaşık 10 senedir çaresi bulunmayan bir hastalıkla savaşan 34 yaşındaki Fatih Kantar yaşamını yitirdi.

25 Kasım 2014 Saat: 15:09
Sağlık memuru amansız hastalığa yenik düştü
Sağlık memuru amansız hastalığa yenik düştü

Derince Yenikent Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde ikamet eden Körfez Adliyesi katiplerinden olan merhum Ali Kantar ile Hatice Kantar’ın iki çocuğundan biri olan Fatih Kantar (34) 10 yıl önce askerden geldikten hemen sonra amansız bir hastalığa yakalandı. Sağlık memuru olarak çalıştığı sırada askerlik görevini yerine getirmek isteyen Fatih Kantar, sağlıkçı olarak Tekirdağ’da bulunan Piyade Tugayı’nda vatani görevini yerine getirdi. 2004 yılında askerden gelen Fatih Kantar bir süre sonra rahatsızlandı.

Vücudunda hareket bozuklukları, mental gerilik gibi belirtiler oluşan Kantar’a doktorlar tarafından “Huntington” teşhisi koydu. Kalıtsal bir hastalık olan ve halen tedavisi bulunmayan hastalıkla 10 yıl boyunca mücadele eden Fatih Kantar’ın bütün vücudu iflas etti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Fatih Kantar yaşamını yitirdi. Fatih Kantar’ın cenazesi ailesine teslim edilerek Yenikent İmam-ı Azam Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kandıra Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat