Özdilek

Güncel

Yıldız Entegre işçilerinden "Arpası fazla gelmiş" sözüne tepki

Yıldız Entegre işçileri kendileri hakkında “İşçilerin arpası fazla gelmiş” diyen bir vardiya amirine fabrika önünde arpa ile yaptıkları eylem ile tepki gösterdi.

23 Temmuz 2014 Saat: 17:08
Yıldız Entegre işçilerinden "Arpası fazla gelmiş" sözüne tepki
Yıldız Entegre işçilerinden "Arpası fazla gelmiş" sözüne tepki

Yıldız Entegre işçileri Manisa’da bulunan Yonga Levha Fabrikası’nda çalışırken sunta levhalarının arasına sıkışarak can veren arkadaşları Aziz Erten için toplandı. Öte yandan bir vardiya amirinin eylem yapan işçiler için, “İşçilerin arpası fazla gelmiş” demesi üzerine işçiler, fabrika önüne arpa götürerek tepkilerini gösterdi. Konuyla ilgili de kısaca açıklamada bulunan Ağaç-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Şener Furuncu, “Bize fazla gelen arpayı getirdik, onlar da yesin dedik” şeklinde tepki gösterdi.

 

ÖLEN ARKADAŞLARINI UNUTMADILAR
Geçtiğimiz günlerde Yıldız Entegreye bağlı Manisa’da kurulu bulunan Yonga Levha Fabrikası’nda çalışırken sunta levhalarının arasında kalarak feci şekilde can veren Aziz Erten’i unutmayan arkadaşları, Erten için Kur’an-ı Kerim okuttu. Hayatını kaybeden Erten, henüz 24 yaşında, sekiz aylık evli ve eşi iki aylık hamileydi. Kısa bir açıklama yapan Ağaç-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Şener Furuncu, “Herhangi bir gelişme yok. işveren bizi muhatap almıyor, bizimle konuşmuyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat