Özdilek

Turizm

Abhazya heyeti ilimizi ziyarete geldi

AKMİS Seyahatin ev sahipliğinde ilimize bir dizi temaslar için gelen 29 kişilik Abhazya Heyeti ilimizi ziyaret etti

16 Eylül 2014 Saat: 16:46
Abhazya heyeti ilimizi ziyarete geldi
Abhazya heyeti ilimizi ziyarete geldi

TURSAB’ın organizasyonluğu, AKMİS Seyahat’in sponsorluğu ve ev sahipliğindeki 29 kişilik Abhazya heyeti, turizm ve ticaretin geliştirilmesi amacı ile ilimize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. Abhazya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı ve eski Başbakan Ganndy Gagulıa’danında katıldığı heyet, ilk olarak Sekapark Otel’de bir araya gelerek kahvaltı yaptılar.


CUMA GÜNÜ GİDİYORLAR
Düzenlenen kahvaltı programına; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediyesi Turizm Danışmanı Bekir Serin, AKMİS Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, TURSAB Marmara Bölge Başkanı Kadir Genç, Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sami Korkut, Abhazya Sanayi ve ticaret Odası Başkanı ve eski Başbakan Gennady Gaguliya, Başkan Yardımcısı Soner Gogua’nın yanı sıra 29 kişilik turizm ve ticaretle uğraşan yatırımcılar geni katılım gösterdi. Cuma gününe kadar ilimizde birçok turizm yapıtını görecek olan heyet Cuma günü ilimizden ayrılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat