Özdilek

Siyaset

AKP Kurultay’ı için hazırlıklar tamamlandı

AKP Kocaeli Teşkilatı, 27 Ağustos Çarşamba günü yapılacak 1’inci Olağanüstü Kurultay için hazırlıklarını tamamladı.

25 Ağustos 2014 Saat: 17:43
AKP Kurultay’ı için hazırlıklar tamamlandı
AKP Kurultay’ı için hazırlıklar tamamlandı

Ankara Arena’da saat 10.00’da başlayacak Kurultay için ilimizden toplam 32 otobüs kaldırılacak.

AKP Kocaeli Teşkilatı dün parti genel merkezinin isteği üzerine basın toplantısı düzenledi. Toplantıya umrede olduğu için İl Başkanı Mahmut Civelek katılamazken Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu vekalet ederken Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Sekreteri Müge Olşen de toplantıda hazır bulundu.  

 

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Diğer ilçelerden de başkan vekillerinin katıldığı toplantıda Mehmet Uzunoğlu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,  Ahmet Davutoğlu’nu Başbakan adayı olarak gösterdiğini hatırlatarak, “Bu konuda teşkilatımızda en küçük bir tereddüt yoktur.  Aziz milletimize hizmet için yolumuza devam edeceğiz” dedi.


YENİ ELLERE TESLİM EDİLECEK

AKP Genel Merkezi’nin bütün illere gönderdiği metni ise Müge Olşen okudu. Metinde şunlar yazılıydı; “Olağanüstü kongremizde tarihimizde ilk kez halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanımız, emaneti yeni ellere teslim edecektir. 27 Ağustos’taki olağanüstü kongremizle birlikte Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlamış olacaktır.


DARBE TEŞEBBÜSLERİ

Geride kalan 12 yıl içinde bize karşı pek çok kumpas kuruldu. Engeller çıkartıldı,  darbe teşebbüsleri yapıldı. Biz, milletimizin gücüne inanarak bütün bu girişimleri bozguna uğrattık. Demokrasimizi güçlendirmeye,  her türlü vesayeti kaldırmaya, hak ve özgürlükleri genişletmeye devam ettik. Milletimizin bize verdiği emaneti düşürmedik.”


İLİMİZDEN 32 OTOBÜS

Mehmet İpşiroğlu, büyük kurultay için ilimizdeki hazırlıkları anlattı.  AKP Olağanüstü kongresi, 27 Ağustos Çarşamba günü Ankara Arena’da saat 10.00’da başlayacak. Teşkilat ilimizden toplam 32 otobüs kaldırarak partilileri kurultaya taşıyacak.


DELEGELER SALI GÜNÜ ANKARA’DA

İpşiroğlu, İzmit, Gebze, Darıca, Gölcük, Körfez’den 3’er,  Derince, Kartepe, Çayırova, Başiskele, Kandıra, Dilovası ve Karamürsel’den ikişer otobüs kaldırılacağını,  ayrıca Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri için de birer otobüs tutulduğunu söyledi. Otobüsler her ilçeden  farklı saatlerde hareket edecek. Partililer Çarşamba günü sabahı saat 07.00’da Ankara Arena’nın önünde buluşacak. Kongre delegeleri Salı günü  Ankara’ya gidecek ve gece Ankara’da kalacak.

 

Milletvekilleri dışında, AKP’nin ilimizdeki kurultay delegeleri şunlar;

Mahmut Civelek

İbrahim Karaosmanoğlu

Oya Tuncel

Yusuf Akın

Ali Korkmaz

Cemalettin Kaflı

Sedat Yücel

Muzaffer Bıyık

Engin Koyun

Ahmet Ark

Hasan Kandaz

Nazmi Özmen

Mehmet Ustaoğlu

Ahmet Türkel

Erdinç Şentürk

İlhan Yıldırım

Mehmet Uzunoğlu

Mehmet İpşiroğlu

İdris Alp

Hüseyin Demir

Yekta Türker

Şahin Talus

Nejat Güney

Orhan Atabay

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat