Özdilek

Güncel

Antik Pub kiralama ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seka Park A.Ş ‘ye ait olan ve Antik Pub olarak bilinen kafenin kiralama ihalesi gerçekleştirildi

26 Şubat 2015 Saat: 18:10
Antik Pub kiralama ihalesi yapıldı
Antik Pub kiralama ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Seka Park A.Ş ‘ye ait olan ve Antik Pub adıyla bilinen kafe, kiralama ihalesine çıkarıldı. Seka Park Otel’de gerçekleşen ihale açık arttırma usulü ile yapıldı. İhaleye bir firma teklif verdi.

 

10 YILLIĞINA KİRALANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden olan Seka Park A.Ş ‘ye ait  İzmit Marina’da yer alan Antik Pub,10 yıl süreliğine kiralama ihalesine çıkarıldı. Antik Pub için Niyazi Genç ve Kerim Bayramoğlu ortaklığındaki  Baygen Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından yıllık 13 bin 300 TL + KDV  bedel ile teklif verildi. İhale sonucu komisyonun değerlendirmesinden sonra açıklanacak.

 

YARISI PEŞİN YARISI YARISI AYLIK KİRA İLE

Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen ihaleyi firmanın kazanması halinde ödeme, 10 yıllık toplam kira bedelinin yarısı olan 798 bin TL + KDV tutarı olarak peşin ödenecek. Geriye kalan ödeme ise aylık olarak 6 bin 650 TL + KDV bedel ile yapılacak. İhale toplam bedeli 1 Milyon 596 Bin TL + KDV olarak gerçekleşti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat