Özdilek

Sağlık

Kurtlu un bulunan fırına 6800 lira ceza

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetim yaptıkları bir fırında kurtlu unlarla karşılaştılar.

17 Ekim 2014 Saat: 12:31
Kurtlu un bulunan fırına 6800 lira ceza
Kurtlu un bulunan fırına 6800 lira ceza

Tarım İlçe Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa olarak Bekirpaşa bölgesinde  gerçekleştirilen denetimde ele geçirilen kullanma tarihi geçmiş kurtlu unlara el konulurken fırın sahibine de 6 bin 800 Lira para cezası kesildi.

 Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın özellikle vatandaşların sağlığını direkt ilgilendiren konularda çok hassas olduğunu belirterek, "Başta fırınlar olmak üzere kent genelindeki denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Denetimler sırasında hijyen, temizlik, gramaj, çalışanların sağlık muayenelerinin olup olmadığı ve ürünlerin saklama koşullarına uygunluğuna bakıyoruz. Yaptığımız  bir fırın denetiminde de kullanım tarihi geçmiş 500 kilo unla karşılaştık. İlk etapta fırın hakkında Tarım İlçe Müdürlüğü 6800 Lira para cezası  kesildi” dediler.  Denetimlerin bundan sonra da aralıksız devam edeceği bildirildi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat