Özdilek

Ekonomi

Koç’tan “sosyal sorumluluk dersi”

Koç Halding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, yönetim kurulu başkanı olduğu Koçtaş’ın İzmit’teki yeni mağazasının resmi açılış törenine katıldı.

23 Ekim 2014 Saat: 14:56
Koç’tan “sosyal sorumluluk dersi”
Koç’tan “sosyal sorumluluk dersi”

D-100 karayolu üzeri Yahya Kaptan kavşağı mevkiindeki Koçtaş mağazasındaki tören öncesinde Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (Koç-Der)’in merkezini ziyaret eden Ali Koç, sosyal sorumluluk dersi verdi.

Koç-Der’in merkezinin yenilenmesine Ali Koç büyük finansal destek sağlamıştı.  Dernek Merkezine gelişinde Koç Der Başkanı İlkin Kılıçarslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ali Koç dernekte eğitim gören çocuklarla yaklaşık bir saat sohbet etti.  Dernek binasının bahçesinde Ali Koç’un ziyareti anısına bir nar ağacı fidanı dikildi.b  Fidana yaşam suyunu da Ali Koç verdi.  Koç der ziyaretinde sosyal sorumluluğun önemine değinen Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç şunları söyledi: “- Bu konuda biz de kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kendi işyerlerimizde de engellilerin daha rahat çalışabileceği, rahat edebileceği düzenlemelere önem veriyoruz.  Bizim yaptığımız, çorbada bir tuz.”

Koç-Der Başkanı İlkin kılıçarslan da derneğe katkıları ve ziyareti nedeniyle Ali Koç’a teşekkür etti. Ali Koç, daha sonra Koçtaş’ın İzmit’teki yeni mağazasının açılış törenine katıldı. Burada törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Doğan’la da sohbet eden Koç  , Fenerbahçe yöneticisi  olduğu dönemde Kocaelispor deplasmanlarına hep çekinerek geldiklerini hatırlattı, “Kocaeli’nin çok güçlü takımı vardı. Şimdi bu kentin Süper Lig’te bir takımının olmaması çok büyük eksiklik” dedi.

EN REKABETÇİ 5 NCİ İL

Ali Koç, yönetim kurulu başkanı olduğu Koçtaş’ın İzmit’teki yeni mağazasının açılışında yaptığı konuşmada Kocaeli’nin İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’dan sonra Türkiye’deki en rekabetçi 5 nci il olduğunu söyledi, “Kocaeli markalaşma becerisi  ve inovasyon konusunda ise 4 ncü sırada. Kocaeli sadece bir sanayi kenti değil. Biz bu şehirde sadece sanayide değil,  bilimde, kültürde, sosyal alanda da Koç topluluğu olarak kendimizde sorumluluk görüyoruz” dedi.  Resmi açılışı yapılan Koçtaş’ın yeni mağazasında 30 bin farklı çeşit ürün satılıyor, 75 kişi görev yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat