Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesi Yetimlere İftar Verdi

Dünya Yetimler Gününde Kandıra Belediyesi 'Kardeşlik İftarı' adı altında,Kandıralı yetimlere iftar verdi.

22 Haziran 2016 Saat: 09:19
Kandıra Belediyesi Yetimlere İftar Verdi
Kandıra Belediyesi Yetimlere İftar Verdi

“Belediye olarak yaptığımız iftarların en önemlisi”

Hemşehrileriyle birlikte iftar açan Başkan Köken, yetim yavrularımız için düzenlenen iftar programının belediye olarak yapılan en önemli iftar programı olduğunu belirttiği sözlerine "Yetimlerimizle iftar yapmak, beraber olmak, yetimlerimizin başını okşamak, onları anmak büyük sevaplardan bir tanesi. Yine böyle bir programla bir araya gelmekte Ramazan ayının feyzinden faydalanmak yararlanmak açısında da  ayrıca önemli olmuştur şeklinde sürdürdü.

Başkan Köken, en hayırlı iş, yetim yavrularımız sıkıntıya düşmeden onlara sahip çıkmak ve topluma kazandırılmış bir fert oluşturmaktır. Bu programları Belediyeler olarak artırmak ve Sosyal Belediyecilik adına da farklı ivmeler kazanarak  yolumuza devam etmemiz gerekir" şeklinde konuştu.

Böylesi anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Başkan Ünal Köken’e teşekkürlerini ileten misafirler, yalnız olmadıklarını ve her zaman çalacakları bir kapının olduğunu hissettiklerini belirtti. Konuklar,  toplum olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu dönemlerde gerçekleştirilen iftar programının bu anlamda huzur verdiğini de sözlerine eklediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat