Özdilek

Siyaset

DSP’li vekiller Gebzelilere projelerini anlattı

Seçim çalışmalarını ilçelerde sürdüren DSP Kocaeli milletvekili adayları Gebzelilerle projelerini paylaştı.

24 Ekim 2015 Saat: 17:49
DSP’li vekiller Gebzelilere projelerini anlattı
DSP’li vekiller Gebzelilere projelerini anlattı

Erken genel seçimlerde son haftaya girilirken çalışma temposunu arttıran Demokratik Sol Parti milletvekili adayları, Gebze esnafı ve STK’larla bir araya geldi.

ESNAFI DİNLEDİLER

DSP Kocaeli Milletvekili adaylarından Meral Uçarı, Çetin Töngel, Yügeday Çağlı Bakan ve İbrahim Ekşi, Gebze’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarına DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, DSP İL Başkan Yardımcısı Ufuk Bağan, DSP İl Sekreteri Hüseyin Tuluç ve DSP İl Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Altuğ da katıldı.

BALKAN TÜRKLERİ İLE SOHBET

DSP’liler Gebze’nin çeşitli mahallelerinde esnafı ziyaret ederek, sorunlarını yerinde dinledi. İktidara geldiklerinde mağdur olan esnafı eski günlerine döndüreceklerini söyleyen milletvekili adayları sonrasında Balkan Türkleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek lokalinde göçmen vatandaşlarla sohbet eden DSP’liler sonrasında Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Gebze Şubesi Sekreteri, emekli öğretmen Şuayip Hürriyet ile bir araya geldi.

GESİAD’DAN SICAK KARŞILAMA

Demokratik Sol Parti Kocaeli Milleetvekili adayları ve parti yöneticileri sonrasında GESİAD ( Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği) ‘a ziyaret gerçekleştirdi. GESİAD Genel Sekreteri Erdoğan Bıyık tarafından ağırlanan DSP’liler, gecikmiş de olsa, geçtiğimiz günlerde yapılan operasyon nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. GESİAD Genel Sekreteri Erdoğan Bıyık ile seçim sürecini değerlendiren DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, seçimlere katılım oranının düşük olacağından duyduğu endişeyi dile getirerek, seçmenlere bir kez daha sandığa gitmeleri çağrısını yineledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat