Özdilek

Ekonomi

Seramiksan 9. Kez Cersaıe’de

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

25 Ağustos 2016 Saat: 11:31
Seramiksan 9. Kez Cersaıe’de
Seramiksan 9. Kez Cersaıe’de

Seramiğin dünya başkenti Bologna’da düzenlenen uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. Benzersiz tasarımlara imza atan Seramiksan, fuarda banyo, mutfak ve bunun yanı sıra tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yeni ürün çeşitlerini ve vitrifiye ürünlerini Hol 18-Stand D2‘desergileyecek.

26-30 Eylül tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan CERSAIE’de, kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi etkileyici tasarımlarla birleştiren Seramiksan, dünyadaki en son trendlerle oluşturduğu tasarımlarını sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluşturacak.

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, leke tutmayan, bakteri barındırmayan, nano teknoloji ile üretilen ürünleri 60x120 ve 120x120 ebatlarında parlak, mat, full lappato olarak tüketicilerle buluşturacak.

 

Vitrifiye serilerinde yeni ürünler kanalsız Rimles klozetler ve farklı modellerdeki lavabolar, 2,5 - 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımları ile CERSAIE’de yer alacak. 

 

Bu yıl da yenilikçi ürünlerini CERSAIE’de sergileyeceklerini belirten Seramiksan İhracat Müdürü Rifat Noyan “Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE’de ürünlerimizi sergilemekten ve Türkiye’yi temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz. CERSAIE’de her zevke hitap eden iddialı tasarımlarımızla Seramiksan farkını ortaya koyacağımıza ve ürünlerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük beğeni toplayacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat