Özdilek

Kültür/Sanat

Tesadüfen Çekilen Fotoğraf Dünya Basınında

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü üyelerinden Faruk Köseoğlu'nun tesadüfen çektiği ‘Mardin Şalı’ adlı fotoğraf National Geographic’e seçildi

21 Ağustos 2014 Saat: 17:24
Tesadüfen Çekilen Fotoğraf Dünya Basınında
Tesadüfen Çekilen Fotoğraf Dünya Basınında

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü’nün başarılı üyelerinden Faruk Köseoğlu'nun çektiği ‘Mardin Şalı’ adlı fotoğraf National Geographic’e  seçildi. Yaklaşık 3 ay önce fotoğraf çekmek için gittiği Mardin de yakaladığı fotoğrafı büyük beğeni alan Köseoğlu, fotoğrafının National Geographic’te yayınlanmasının büyük mutluluk verdiğini dile getirdi.

TESADÜFEN ÇEKTİM

Fotoğrafa kısa bir süre önce başlayan ve başarıyı yakalayan Köseoğlu, “ Yaklaşık 3 ay önce Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü olarak, Kulüp Başkanımız Nurşah Şahin ile birlikte Mardin’e gittik. 3 günlük gezi boyunca Mardin’in dar sokaklarını, tarihini ve ilginç anlarını ölümsüzleştirmek için deklanşöre bastık . Bu fotoğraf eski bir çarşı içinde kurulmuş şal satan seyyar satıcının tezgahı. Tesadüfen oradan geçerken renkler dikkatimi çekti ve böyle bir kare çektim” dedi.

MARDİN’DE SERGİ

Eylül ayında Mardin’e tekrar gideceklerini söyleyen Köseoğlu, “Mardin fotoğraf açısından gidilmesi görülmesi gereken bir şehir. Geçtiğimiz aylarda Mardin de çektiğimiz fotoğraflardan oluşan bir fotoğraf sunumu yaptık. Eylül ayında ise Mardin Artuklu Üniversitesi’nde bir sergi açacağız dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat