Özdilek

Siyaset

Ünlü, İhsanoğlu’na Oy İstedi

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı Geleneksel İftar Yemeği İl Başkanı Aydın Ünlü ve partililerin katılımı ile gerçekleşti. Ünlü İftara katılan Ülkücülerden Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy istedi

20 Temmuz 2014 Saat: 20:36
Ünlü, İhsanoğlu’na Oy İstedi
Ünlü, İhsanoğlu’na Oy İstedi

İftara İl Yönetimi Katıldı

Yenimahalle Gümüş Düğün salonunda gerçekleşen iftar yemeği programına MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü,MHP Çayırova Belediye Başkan Adayı İskender Turan, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye meclis üyesi adayı Fatih Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili vatandaş katıldı.

Akkuş, Herkese Teşekkür Etti

MHP Çayırova ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar öncesi bir konuşma yapan İlçe başkanı İsmail Akkuş katılımcılara teşekkür ederek bu ayın herkese ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Akkuş, Cumurbaşkanı adayı Ekmeleddin İnsanoğluna yapılacak seçimlerde herkesin oy vermelerini istedi.

Ünlü, Cumhurbaşkanı Adayına Oy İstedi

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü.partililere hitaben yaptığı konuşmada 10 Ağustosta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde duyarlı olmalarını ve oylarını Ekmeleddin İnsanoğluna vermelerini istedi Aydın, “ Diktatör bir başbakanın diktatör yönetiminden kurtulmak ve ülkenin bugünkü yaşadığı sıkıntıların önüne geçmek için sandığa giderken bu hususları göz önüne getirerek ve elinizi vicdanınıza koyarak oyunuzu tarafsız Cumhurbaşkanı halkın Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İnsan oğluna vermenizi istiyoruz” dedi.

Turan,İftar Duası Verdi

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan MHP eski ilçe başkanı ve Çayırova belediye başkan adayı İskender Turan iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Turan sofra duası ile bu gecenin herkese hayırlara vesile olmasını diledi.

 

NHA - Özden DEMİRCİ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat