Özdilek

Kültür/Sanat

Sonbahar Romantizmini Tarihe Dokunan Aksesuarlar ile Yaşayın

Serin havaların başlaması ile tişörtler, şortlar, etekler yerini trikolara ve pantolonlara bırakırken, BKG, tarihe dokunan aksesuarları ile yağmurlu ve soğuk havalardan koruyor.

22 Ekim 2015 Saat: 14:07
Sonbahar Romantizmini Tarihe Dokunan Aksesuarlar ile Yaşayın
Sonbahar Romantizmini Tarihe Dokunan Aksesuarlar ile Yaşayın

Anadolu topraklarının birbirinden zarif desenleri, BKG’nin eşarp, şal ve fular koleksiyonlarında bir araya geliyor. Siz de bu koleksiyonlarla tarihe nostaljik bir not düşerken, sonbahar romantizminin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Sonbaharın serin günleri kendini göstermeye başladı. 2015 sonbaharının ilk yağmurları, eşsiz bir romantizmi beraberinde getiriyor ve bu keyifli günler BKG’nin Anadolu tarihinden desenleri barındıran şemsiyeleri ile karşılanıyor.

Birbirinden zarif eşarp, fular ve şalların yer aldığı özel koleksiyonlar % 100 ipekten imal ediliyor. Kadınların şıklığına şıklık katan fular ve eşarplara ek olarak serin havalarda yanınızdan ayıramayacağınız şallar da koleksiyona ve gri günlere renk katıyor.

Payitahtın kalbi Topkapı Sarayı’nın çini işlemeleri, evrensel bir kültür mirası olan Ayasofya’nın meşhur mozaikleri, turizimimizin yüzü Gaziantepli Çingene Kızı, Göreme’nin gökyüzünü bezeyen balonları gibi kültürümüze ve tarihimize not düşen onlarca müze koleksiyonları, sonbaharda size ve sevdiklerinize şık bir alternatif yaratıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat