Özdilek

Siyaset

Çavdar: Sedat Arı il başkanımız olacak

MHP İl eski Başkanı Ruhi Çavdar, gazetemize yaptığı açıklamada MHP İl Başkanlığı’na aday olan isimlerin yeterli olmadığını ifade ederek, “İnşallah il başkanımız Sedat Arı olacak” dedi.

2 Kasım 2014 Saat: 15:34
Çavdar: Sedat Arı il başkanımız olacak
Çavdar: Sedat Arı il başkanımız olacak

İlçe kongre tarihleri netleşen Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Teşkilatları’nda çok önemli gelişmeler yaşanıyor. 6 Aralık’ta İzmit’te başlayacak olan ilçe kongrelerinin sonuncusunu 28 Aralık’ta Derince ve Dilovası’nda gerçekleştirecek olan MHP teşkilatları, ardından il başkanlığı seçiminin heyecanını yaşayacak. İl başkanlığına mevcut başkan Aydın Ünlü ve Kocaeli Ülkü Ocakları İl eski Başkanı Selim Çakır adaylığını duyurdu. Bu iki ismin dışında ise güçlü bir muhalif kesim, MHP’nin eski il başkanlarından Sedat Arı’nın aday olması için sıkı bir çalışma içerisinde.

 

ÜÇ BEŞ KİŞİ İLE OLMAZ
MHP İl eski Başkanı Ruhi Çavdar, kongre süreci ile ilgili gazetemize yaptığı değerlendirmede, MHP’nin temsil açısından sorunlar yaşadığını ifade etti. MHP İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlarının üçer-beşer kişilik yönetim kurulu üyeleri ile seçim sürecini yönetmeye çalıştığını dile getiren Çavdar, partiye oy veren herkesi sahaya indirebilecek bir yönetimin oluşturulması gerektiğini söyledi.

 

ÜNLÜ FEDAKARLIK YAPSIN
Aydın Ünlü’nün ilçe kongre tarihlerini açıkladığı toplantıda kongrelerin tek liste ile yapılmasını istediğini ifade etmesini değerlendiren Çavdar, “MHP’nin ilçelerde uzlaşı ile tüm dinamikleri içerisinde barındıracak bir yönetim oluşturmasını isterim. Bu çok güzel bir gelişme olur. Aydın Ünlü dahil ilçe başkanları bu konuda fedakarlık yapmalıdır. Ben merkezli olarak düşünülmezse, bu formül partimiz için çok faydalı olacaktır” dedi.

 

TEK ADAY OLSUN
İlçe başkanlığına aday olacak isimlerin, MHP Genel Merkezi yöneticileri ve MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın başkanlığında bir araya getirilebileceğini ve tek bir isim üzerinde anlaşılabileceğini belirten Çavdar, “Teşkilatların daha da güçleneceğine inanıyorum. Bu konuda herkesin hassas davranması ve fedakarlık yapması gerekir. Mevcut başkanlar, kendilerini değil, partilerini düşünürse; başarılı sonuçlara ulaşılır” diye konuştu.

 

ADAYIMIZ SEDAT ARI

İl başkanlığına aday olan mevcut isimlerin yeterli olmadığını düşündüğünü de açık açık ifade eden Ruhi Çavdar’ın bilindiği üzere eski il başkanlarından Sedat Arı ile arası oldukça iyi. Sık sık bir araya gelerek parti içi konuları tartışan ve fikir alışverişi yapan ikili, il kongresine güçlü bir yönetimle aday olacak. Kongrede kimi desteleyeceğini sorduğumuz Çavdar’ın cevabı, İnşallah İl başkanımız Sedat Arı” olacaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat