Özdilek

Güncel

Baran, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

2 Temmuz 2016 Saat: 21:44
Baran, Belediye Personeliyle Bayramlaştı
Baran, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Makamında belediye personelini ağırlayan Başkan Baran, geleneklerin yaşatılmasının önemine değinerek belediye personeli ile bayramlaştı. Personelin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Baran, bayram mesaisinde görevli personele de nöbetlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Başkan Baran, “Biz Bir Aileyiz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde kardeşlik duygularını pekiştirmek için herkese görev düştüğünü söyledi. Başkan Baran, “Manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Baran personeli ile de bir aile olduklarını belirterek şöyle konuştu:” Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Sosyal belediyecilik konusunda Körfez’de birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik.” Şeklinde konuştu.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Baran makamına gelen personeline şeker ve çikolata hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat