Özdilek

Ekonomi

Pekdemir İnşaat’tan 70. yıl gurur projesi

Bu yıl 70’nci yaşını kutlayan Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’nde son etap daireleri büyük bir kampanyayla satışa sundu

10 Nisan 2014 Saat: 15:15
Pekdemir İnşaat’tan 70. yıl gurur projesi
Pekdemir İnşaat’tan 70. yıl gurur projesi

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde rekor bir hızla inşa edilen projede ev sahibi olmak isteyenler için son etap kampanyası, aynı zamanda son fırsat anlamına geliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Geç kalıp sonradan pişman duymak istemeyenler hemen satış ofisimize gelsinler. Hem örnek dairemizi gezsinler hem de bütçelerine uygun avantajlı ödeme fırsatlarından yararlanarak bu seçkin yaşam alanında yer alsınlar” ifadelerine yer verdi. Seçimlerin sonrasında inşaat sektöründe düşüş olup olmadığı ile ilgili soruları cevaplan Pekdemir, “Genel olarak etkilendiğin söyleniyor ama satış anlamında bizi pek etkilemedi. Sektörün genelinde bir durgunluk mevcut oldu” ifadelerine yer verdi.

SON ETAP SON FIRSAT

İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli’nin son etabı büyük bir kampanyayla satışa çıkarıldı. İsteyene faizsiz 20 ay taksit, isteyene aylık yüzde 0.99 özel sabit faiz oranıyla kredi imkanı sunuluyor. Üstelik peşinat yok. Temmuz 2015’ten itibaren teslimine başlanacak olan Kocaeli’nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesinde 3+1 ve 170 metrekarelik örnek ev de hazır Yaklaşık 500 işçinin geceli gündüzlü çalıştığı inşaat hızla ilerlemeye devam ediyor.

BELEDİYE RAKİPSİZLİĞİ KULLANIYOR

TOKİ konutlarıyla ilgili soruları cevaplayan Pekdemir, “Konut açığı tabi ki var. Bu tip projelerin yapılabilmesi için devlet desteği lazım. Bunu şuan TOKİ ve belediye yapıyor. Bir bakıma biz çok güzel erleri daha az yoğun kullanarak yatay gelişim yapıyoruz. Belediye 16 kata kadar, biz 4 kata kadar yapıyoruz. Bizler kendi çabamızla bunları yapıyoruz. Hurda binalarımız var hiç biri elden geçmiyor ve yıkılmıyor. Depremden sonra yıkılıp yenilenen binalar yok. Belediye kentsel dönüşüm diye başladığı ondan sonra rakipsizliği kullanarak devam etti” dedi.

2+1 DAİRELER 103 BİN TL

122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olacak. Evimiz Kocaeli’de 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 103 bin liradan, 3+1 daireler 148 bin liradan, 4+1 daireler ise 228 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Mert Pekdemir, “Evimiz Kocaeli, gerçek bir aile sitesi olacak. Biz insanlara güven, konfor, huzur ve keyifli bir yaşam alanı vaat ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

MÜŞTERİLER ÖRNEK DAİREYİ GEZEBİLECEK

170 metrekare büyüklüğe sahip, 3+1 ölçekli, tam donanımlı örnek daire, satın alacakları dairelerin nasıl olacağına dair somut bilgi edinmek ve o ortamı solumak isteyen kişilere, evlerde kullanılacak malzeme ve işçiliğin kalitesi hakkında net bilgi edinme imkanı sağlayacak. Pekdemir, “Örnek evimiz hazır. Satış ofislerimize gelenler artık sadece proje maketini incelemekle yetinmeyecek. Örnek evi gezerek malzeme ve işçilik kalitesi hakkında fikir sahibi olabilecek. Artık projeyi hayal etme dönemi bitti. Proje tüm yönleriyle şekillendi” dedi. Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Başiskele’de hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda” ifadelerine yer verdi.

HER TÜRLÜ SOSYAL DONATI

Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.

7 X 24 KAMERALI GÜVENLİK SİSTEMİ

2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat