Özdilek

Güncel

Yüksek Sadakat ile Mor ve Ötesi, Bahar Şenliklerine geliyor

Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri için çalışmalar tüm hızıyla başladı. Umuttepe Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan şenliklerde sürpriz sanatçılar yer alacak.

16 Eylül 2014 Saat: 15:01
Yüksek Sadakat ile Mor ve Ötesi, Bahar Şenliklerine geliyor
Yüksek Sadakat ile Mor ve Ötesi, Bahar Şenliklerine geliyor

Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri büyük bir coşkuyla 25-26 Eylül'de gerçekleşecek.

Umuttepe Yerleşkesi’nde düzenlenecek şenlikte kurulan stantlar, çadırlar ve oyun alanlarında düzenlenen etkinlikler öğrencilere keyif dolu anlar bekliyor. Ayrıca çeşitli sponsorlara ait stantlar ve yiyecek-içecek çadırları şenliğe katılan öğrencilerin hizmetine açılacak.

 

YÜKSEK SADAKAT ile MOR ve ÖTESİ

Şenliğin akşam programında konser verecek isimler belli oldu. 2014 Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenliklerinde sahne alacak olan Yüksek Sadakat ile Mor ve Ötesi seslendirecekleri birbirinden güzel şarkılarla öğrencilerle buluşacaklar.

 

Bunun yanı sıra şenlik programında; profesyonel sanatçılar tarafından verilecek ana konserler ile birlikte konferanslara, KOÜ ve çevre üniversitelerden gelecek amatör grup performanslarına, halk oyunları ve dans ekiplerinin gösterilerine, yarışmalara, sergilere, sanatsal etkinliklere, spor müsabakalarına, atölyelere, söyleşilere, tiyatrolara ve daha pek çok etkinliğe yer verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat