Özdilek

Güncel

Bayram öncesi denetim

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçemizde bulunan tatlı ve pastane imalathanelerini yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sıkı bir denetim altına alıyor.

9 Eylül 2016 Saat: 14:16
Bayram öncesi denetim
Bayram öncesi denetim

Bayram öncesi ilçe genelinde Zabıta ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimlerde özellikle tatlı, pasta, börek ve şekerleme imalathaneleri ile pastaneler büyük bir titizlikle denetleniyor. Vatandaşların tükettiği ürünlerde kullanılan malzemelerin hijyen ve son kullanma tarihi konularında esnaflar uyarılıyor. İşletmelerin üretim, depolama, dinlendirme, gramaj, paketlenme ve etiketlemede özenli davranıp davranmadığını ve kurallara uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığını inceleyen belediye ekipleri denetimlerini bu hususları göz önünde bulundurarak sürdürüyor.

 

Bayram öncesi alışverişlerinin arttığı günlerde vatandaşların mağdur olmaması için denetimlerini sıklaştıran belediye ekipleri çalışmalarını bayram boyunca da sürdüreceğini, denetimlerde gramaj, hijyen, yetki ve eğitim belgeleri ile iş yeri düzeni ve personellerin hijyen kurallara uygunluğu denetlenirken, kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlem yapılacağını belirtti.

 

Yetkililerden yapılan açıklamada, Gölcük’lü vatandaşlarımızın temiz ve güvenilir gıda tüketimi konusunda hiç kimseye taviz verilmediğini belirtirken, denetimlerde uyulması gereken genel hijyenik kurallar çerçevesinde tatlı hazırlama, pişirme ve bulaşık yıkama yerinin sıkı bir kontrolden geçtiğini, mevzuata uymayan esnaf arkadaşlarımıza da gerekli yasal işlemin yapıldığını, belirttiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat