Özdilek

Güncel

TIR üst geçidi yıktı geçti

Başiskele’de iş makinesi taşıyan bir TIR üst geçide çarptı. Üst geçit yıkıldı, yol kapandı.

16 Eylül 2014 Saat: 14:55
TIR üst geçidi yıktı geçti
TIR üst geçidi yıktı geçti

Kaza, saat 14.00 sıralarında Başiskele Yuvacık Belediyesi Kültür Merkezi yanın meydana geldi. Yuvacık Ortaokulu’na çıkış sağlayan ancak kapalı olan üst geçide Başiskele Belediyesi’ne ait bir iş makinesini taşıyan 41 KK 117 plakalı çekici TIR çarptı.

Üst geçit çarpmanın etkisi ile büyük bir gürültülü ile yamularak TIR’ın üzerine ve yola yıkıldı. Meydana gelen olayda çevrede kimsenin olmaması büyük bir felaketi önledi. Olayın ardından yol trafiğe ve yaya geçidine kapandı. TIR’ın taşıdığı iş makinesi TIR’ın üzerinden inerek devrilen demir köprüyü kaldırarak TIR’ın çıkmasını sağladı. TIR, kullanılmayan ve kaldırılması planlanan demir yığınına dönen köprüden kurtarıldıktan sonra dozer yardımı ile köprü yol kenarına çekildi. Daha önceden de yaşanan köprü kazalarının ardına yaşanan bu kaza çevredekilerce korkulu anlar yaşattı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken köprü kenara alınarak trafik hem yayaya hem de araçlara açıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat